Cartea Saptamanii: Fetele Gallagher

Buna fetelor!
Asa cum v-am promis deja de doua ori, astazi a venit timpul sa mai vorbim despre o serie minunata pe care am terminat-o ieri.
Este vorba de Fetele Gallagher. Eu am primele 4 volume. Doar acestea au aparut in Romania dar le astept cu nerabdare si pe ultimele doua, pentru ca, din cate am citit, sunt chiar mult mai bune. :D
Eu am cumparat cartile din Cora, pe primele 3, apoi au aparut si impreuna cu Bravo Girl si am completat seria cu ultimul volum.
Fetele Gallagher sunt de fapt eleve ale Colegiului Gallagher pentru fete exceptionale. Aceasta este titulatura oficiala a Colegiului, dar in realitate este o scoala pentru spioane. Doar cele mai bune fete, cele cu inclinatii adevarate spre meseria de spion, pot ajunge sa invete la cea mai buna scoala pentru fete. Pentru locuitorii din Roseville, aceasta scoala nu este decat una la care merg fetele cu fite si cu foarte multi bani. Acoperirea ideala pentru a ascunde adevarul.

Daca ti-as spune ca Te iubesc ar trebui sa te omor este primul volum al seriei. Protagonista noastra Cammie Morgan, sau Cameleonul asa cum i se spune datorita abilitatii ei de a se face nevazuta, descopera in aceasta prima carte cum se simte iubirea.
In timpul unei probe pentru Operatiuni sub acoperire, Cammie este vazuta de Josh, un baiat din Roseville. Pentru a isi pastra acoperirea, Cammie inventeaza o multime de lucruri despre ea. Cand prietenele ei afla de Josh, ele sunt convinse ca acesta este o amenintare pentru scoala lor si incep sa il investigheze pe cont propriu. Ii cauta in cosul de gunoi, il urmaresc si o trimit pe Cammie la intalnire cu el. Dar toate aceste intalniri nu se pot termina decat intr-un fel. Ghiciti in care fel?

In al doilea volum, Pe cuvant de spioana, Josh este de mult uitat, dar un alt baiat isi face aparitia. De fapt mai multi baieti. Baieti misteriosi, de la o scoala pentru spioni de a caror existenta Fetele noastre nici nu stiau. Si pentru ca isi doresc sa afle totul despre ei, Fetele Gallagher pun la cale o operatiune de infiltrare printre baieti. Tot cu ajutorul lui Cammie care are rolul principal. Ea trebuie sa petreaca mai mult timp cu unul dintre baieti, Zach, dar si sa le ajute pe celelalte fete sa planteze microfoane si camere in incaperea baietilor. Ceea ce vor afla nu va fi deloc pe masura asteptarilor, iar ultima proba de la Operatiuni sub acoperire va intrece toate limitele.

Cum sa nu te lasi dus de nas de o fata... sub acoperire este cel de-al treilea volum al seriei. Aceste debuteaza cu un atentat de rapire asupra lui Macey, una dintre cele mai bune prietene ale lui Cammie. Macey este fata viitorului vicepresedinte si toti cred ca acesta este motivul pentru care anumite persoane sunt pe urmele ei. Dar Cammie a observat cateva detalii la rapitori, insa nu isi poate aduce aminte unde le-a mai vazut. Cammie, Bex si Liz o urmeaza peste tot pe Macey si incearca sa o protejeze atunci cand ea trebuie sa plece in campanie. Dar cand Zach, baiatul de care Cammie se apropiase in volumul trecut, isi face mereu aparitia, Fetele noastre intra la banuieli. Daca au ele dreptate in ceea ce il priveste pe Zach, nu va mai spun, ci va las pe voi sa descoperiti.

Ultimul volum pe care l-am citit, Doar cei buni spioneaza de tineri, aduce in atentia cititorului o rasturnare de situatie. Persoana in care Cammie si prietenele ei aveau cea mai mare incredere, este acum considerata inamicul. Dar cand acea persoana ii ofera indicii lui Cammie, ea se simte nevoita sa le urmeze, indiferent de pericolul care o asteapta. Zach isi face din nou aparitia, de data asta pentru a o ajuta pe Cammie sa isi gaseasca raspunsurile. Dar misterul care il incojura pana acum pe baiat, este gata sa fie spulberat. Ce ascundea Zach? Il va putea ierta Cammie pentru ca nu i-a spus anumite detalii despre viata lui?

Puteti afla doar voi citind Fetele Gallagher.

Asa cum va spuneam mai sus, abia astept sa citesc si celelalte doua carti. Actiunea este foarte alerta si m-a tinut cu sufletul la gura de fiecare data.

Cartile le puteti gasi in aceasta librarie online, la pretul de 9,34 lei fiecare.

Voi ati citit aceste carti? Va place acest gen de actiune?




Comentarii

  1. Ma tenteaza si pe mine si au u pret foarte accesibil. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. chiar au preturi foarte bune si chiar merita citite. sunt carti foarte frumoase. :D
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING