Cartea saptamanii: Minciunile

Buna fetelor!
In aceasta saptamana, colaborarii noastre s-a mai alaturat o bloggerita, Gabriela, asa ca eu sunt tare fericita. Imi doresc sa ne adunam cat mai multe, pentru a va aduce recenzii cat mai diverse in fiecare saptamana.

Astazi vom intrerupe un pic sirul recenziilor din seria Rizzoli si Isles pentru ca o noua carte mi-a ajung in biblioteca, datorita librariei online Libris.
Este vorba despre al treilea volum din seria Disparuti, care se numeste Minciunile. Este ultimul volum aparut la noi si sper din suflet sa apara si celelalte pentru ca deja m-a prins foarte tare seria asta si nu vreau sa citesc doar jumatate.

Au trecut deja 7 luni de cand lumea copiilor din Perdido Beach s-a schimbat radical. De cand toti cei de peste 15 ani au disparut. Au reusit sa invinga foamea intr-o mica masura, cu ajutorul sistemului inventat de unul dintre copiii normali. Acesta a creat un fel de monede pe care cei din FAYZ le vor folosi pentru a cumpara diverse chestii. Astfel copiii au fost motivati sa munceasca pentru a primi bani.

Au inceput astfel sa pescuiasca, sa vaneze animale si sa adune culturile lasate in paragina. O noua viata se vede la orizont, dar nu este deloc ceea ce isi doresc cei mai multi dintre cei prinsi aici.
S-a creat o banda a copiilor normali, Human Crew, o banda care ii terorizeaza pe toti. Graffiti peste tot si case atacate in plina noapte. Copiilor cu puteri le este frica sa iasa in oras.

Desi as fi crezut ca fratele lui Sam, Caine, va fi mai bun acum, pentru ca au luptat totusi impreuna impotriva lui Drake, omul cu mana-bici, acesta nu s-a shimbat si tot incearca sa isi invinga fratele.

Dar o sa va las pe voi sa descoperiti ce se va intampla cu ei pana la final.

Apar personaje noi si asta ma bucura pentru ca actiunea nu este statica ci evolueaza foarte mult. Copiii dezvolta noi puteri si astfel devin personaje mai importante.

Toata actiunea te tine cu sufletul la gura si chiar iti doresti sa o parcurgi pentru a afla exact ceea ce se v-a intampla.
Este o serie care mie imi place la nebunie si chiar mi-as dori sa apara si o ecranizare candva.. :) dar care sa nu ma dezamageasca. :)

Daca va place genul fantasy, atunci aceste carti reprezinta un must have. :) Puteti cumpara intreaga serie de la Libris, beneficiind si de transport gratuit. De asta iubesc aceasta librarie online!

Acum haideti sa citim impreuna si recenziile celorlalte colege:
Iulia
Ana
Gabriela




Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING