Review: Apa Micelara Yves Rocher (Dezamagire)

Buna, fetelor!

In primele mele luni de blogging aveam un carnetel in care notam ce postari trebuie sa onorez si aveam un program uneori chiar si pentru cateva saptamani, atat eram de ordonata. Dar cu trecerea timpului, am devenit un pic mai spontana si acum ma gandesc in ziua respectiva ce vreau sa scriu pe blog.
Intr-un fel ar putea parea ok, dar uneori nu este. Lipsa de inspiratie isi face simtita prezenta mai ales acum cand se apropie examenele si mintea mea e concentrata asupra altor subiecte. :)

Dar postarea de astazi a fost amanata pentru mult prea multa vreme, asa ca trebuia sa ii vina randul. Am tot incercat sa va vorbesc despre aceasta apa micelara dar mereu interveneau alte postari care nu suportau amanare. :)


Mi-am dorit-o inca de cand am zarit-o prima data in brosurica. Dar pentru ca atunci am avut nevoie si de alte produse, am amanat cumpararea ei pentru o perioada de timp. Apoi, dupa ce am primit-o, mi-am dat seama ca mai am cateva produse desfacute si am incercat sa le termin.

Asa ca iar am amanat folosirea ei pentru cateva saptamani. Dar pentru ca am 2 case, la parinti si aici, la facultate, am nevoie mereu de cate doua produse din aceeasi categorie, cate unul pentru fiecare loc.

Pe aceasta o am la Constanta si o folosesc destul de des, dar nu ma incanta foarte tare si mai mult ma chinui sa o termin. Si sa va spun si de ce.

La capitolul curatare i-as da nota 8. Curata ok, dar uneori parca trebuie sa insist prea tare pentru a inlatura tot machiajul, mai ales la nivelul ochilor.
In plus, imi provoaca niste usurimi oculare groaznice, deci sa ma fereasca Dumnezeu sa ajunga vreo picatura in contact cu ochiul. Si e destul de dificil sa am grija, atata timp cand o folosesc si pentru a demachia aceasta zona.

Cred ca asteptarile au fost prea mari si astfel dezamagirea care a survenit a fost la fel. Poate daca nu m-ar fi usturat ochii atat de tare, as fi reusit sa trec peste minusurile pe care le are la capitolul curatare.

Si inca ceva ce imi displace: atunci cand torn produs pe discheta demachianta, curge pe langa, in loc sa se imbibe discheta. Cred ca e un pic uleioasa si din acest motiv patrunde mai greu in discheta si daca ma grabesc, ma trezesc cu produsul in palma.

Din pacate, o multime de minusuri la aceasta apa micelara, de la care aveam mari sperante. O sa incerc sa o termin pentru ca nu vreau totusi sa o arunc. Dar imi e tare greu sa termin produsele care nu imi plac.

Am mai vazut inca o apa micelara intr-o brosura YR, hidratanta, si m-ar tenta, dar nu stiu daca am curaj sa risc din nou. :)

Voi ati folosit vreo apa micelara de la YR? Cum vi s-a parut? Ati intampinat aceleasi probleme ca si mine, sau pentru voi a fost ok? :)

Comentarii

  1. Nu stiam ca esti din Constanta! Ce dragut :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. :D E dragut acum in Constanta. :D pacat ca e cam nor si nu pot merge la plaja :D
      pupici!

      Ștergere
  2. Si eu am folosit-o si nici mie nu mi-a placut... am scris si eu pe blog despre ea :D.
    Stiu ca auzisem totusi de bine despre cealalta apa micelara, sper sa vorbim despre aceeasi :)).
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inseamna ca nu e doar la mine problema. :D:D
      cred totusi ca daca am ocazia, o incerc si pe cealalta.. :) macar sa stim o treab :)
      pupici!

      Ștergere
  3. Woooh!
    I´ll have to test it!
    ;-)
    XOXO
    SuzieQ
    http://qstomizate.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred că depinde de tenul fiecăruia. Mie personal mi-a plăcut foarte mult , ba mai mult , m-a scăpat de coșuri , ceea ce m-a impresionat la ea. O cumpăr de aproximativ 1 an și jumătate și îmi place la nebunie.
    Dar cum spuneam , este posibil să nu se potrivească cu timpul tău de ten.
    La capitolul curățare , recunosc că și eu insist la machiaj , dar pentru cel al ochilor am o loțiune specială, deci nu îmi face probleme.
    Te invit și pe blogul meu! :*
    http://gabriela-popescu.blogspot.com
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sigur, intotdeauna produsele cosmetice au efecte diferite :)
      ma bucur totusi sa aud ca tie ti se potriveste. :)
      te pupacesc!

      Ștergere
  5. sa stii ca si eu patit la fel cu blogul: la inceput ma trezeam si noaptea la gandul ca trebuie sa postez si formulam mereu in minte ceea ce urma sa scriu :)). acum sunt foarte chill :)).


    de la faza cu usturimi oculare groaznice m-a luat cu fiori!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stiu ca si tu ai avut probleme cu unele produse tot asa cu usturimile.. :)
      pupici!

      Ștergere
  6. Eu am incercat-o pe Hydra Vegetal.

    http://strumfette.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu abia ce am inceput sa folosesc apa micelara cea hidratanta...pt mine e super buna..nu imi provoaca deloc usturimi in zona ochilor...eu zic sa o incerci

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING