Cartea saptamanii: Zi dupa Zi

Buna dimineata, fete frumoase!
Daca e joi, atunci e recenzie. Si daca e recenzie, atunci sa fie o carte frumoasa. :)

Ieri am terminat ultima carte aleasa din aceasta librarie online. Desi aveam pe lista o noua carte de la editura Epica, am citit pe un blog parca despre cartea Zi dupa Zi si am stiut ca trebuie sa o iau pe asta mai intai. Nu am putut sa mai astept si a fost urmatoarea carte pe care am lecturat-o.

Stiu ca multe dintre voi v-ati dorit sa citesc mai intai cartea lui Tudor Chirila. Abia astept sa o citesc si pe aceea dar am avut o atractie mai puternica fata de Zi dupa Zi. :) Sper sa nu va suparati.

O poveste diferita de tot ce am citit pana acum. O poveste de dragoste plina de tristete, cu protagonisti indragostiti, dar care nu reusesc sa fie impreuna.

A. este o "persoana" care se trezeste in fiecare dimineata intr-un alt corp. Nu respecta nici macar sexul, sau orasul, ci doar varsta. In fiecare dimineata se trezeste intr-un corp diferit, fie ca este baiat sau fata, dar toti se invart in jurul varstei de 16 ani.

De cand se stie s-a intamplat la fel. Daca atunci cand era foarte mic, nu acorda prea multa importanta persoanelor care il ingrijeau, pe masura ce a crescut si-a dat seama ca el este diferit de toti ceilalti. Plangea atunci cand mergea la culcare pentru ca stia ca dimineata parintii de imprumut nu vor mai fi acolo.
Dar s-a obisnuit si acum incearca sa pastreze intacta viata gazdei sale pentru o zi. Incearca sa nu faca nimic iesit din comun. Vrea doar sa fie o zi normala, intrand in armonie cu cel sau cea in a carui corp se afla pentru acea singura zi. Niciodata nu ajunge de doua ori in acelasi corp. Mereu este cineva nou, cineva total diferit.

Dar totul se schimba intr-o zi in care se trezeste in corpul lui Justin. Se intalneste cu iubita acestuia, Rhiannon, o fata minunata, care il iubeste mult pe Justin, dar pe care acesta nu o apreciaza deloc ci ia totul ca si cum i s-ar cuveni, fara sa dea nimic la schimb.
A. vede toate astea si isi propune sa ii ofere lui Rhiannon o zi frumoasa, o zi linistita, in care ea sa fie pe primul loc. O duce la plaja si petrec impreuna foarte mult timp. Timp suficient pentru ca A. sa se indragosteasca de Rhiannon.

Si pentru ca este pentru prima data cand se indragosteste, incearca in fiecare zi sa fie alaturi de ea, indiferent de corpul in care se afla. Face greseli si astfel una din gazde isi da seama ca s-a intamplat ceva in ziua in care A. a fost in corpul lui si il ameninta ca va spune totul despre el.
Dar A. nu se da batut si incearca in continuare sa fie langa Rhiannon.

Are incredere in ea si ajunge sa ii impartaseasca secretul lui. Dar oare cum va evolua relatia lor? Credeti ca vor ramane impreuna? Va putea ea sa il accepte pe el diferit in fiecare zi?
Va reusi el oare sa rezolve in vreun fel situatia?

Va las pe voi sa descoperiti finalul citind cartea Zi dupa Zi.

O gasiti la categoria de carti online la pretul intreg de 39 de lei. Acum o gasiti la reducere, la 33.15 lei.

Si pentru ca mereu prietenele mele ma insotesc, astazi puteti citi recenzii frumoase si la:
Gabi 
Alina 
Ana Maria 



Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING