Noutati de la Elmiplant: Gel Bodyshape Remodelare Totala

Buna dimineata, fete frumoase!

In urma cu doua zile am primit un aviz de la Posta locala, care ma instiinta ca am un colet din partea The Cover. La cat sunt de curioasa, am pornit imediat sper posta, pentru a descoperi exact ce se afla in pachet.

Mare mi-a fost uimirea cand l-am deschis acasa si am descoperit urmatoarele:


Gama Bodyshape de la Elmiplant s-a imbogatit cu un nou produs: Gelul-crema Remodelare Totala.
Asa cum bine stiti, sunt mereu in cautare de produse destinate combaterii celulitei, iar in aceasta perioada, in care ne dorim sa aratam mai bine ca oricand, un nou produs anticelulitic este binevenit.


Gelul Elmiplant contine ingrediente naturale, puternic active, care promit sa combata efectul de coaja de portocala.

Extractul 100% natural de Acai Berry are proprietăţi antioxidante şi un conţinut ridicat de minerale, vitamine şi substanţe nutritive ce ajută la îmbunătăţirea fermităţii pielii şi la recuperarea supleţii naturale.

Gelul este îmbogăţit si cu Lipo-Detox, un complex de ingrediente naturale şi compuşi activi puternici, ce acţionează pe mai multe niveluri împotriva celulitei, accelerează activitatea lipolitică şi reduce ţesutul adipos.



Si pentru ca sunt ca un copil atunci cand vine vorba despre produse noi, nu am rezistat si am folosit deja gelul. Pana acum imi place la nebunie si sper din suflet sa aiba efectele promise pentru a-l putea declara favoritul meu.

O sa il folosesc cu constiinciozitate in urmatoarea luna si abia apoi o sa va anunt despre efecte. :)

Pana atunci insa, daca va doriti un produs ieftin (15 lei), cu un miros foarte placut, care hidrateaza si patrunde rapid in piele, vi-l recomand din toata inima. :)


Rucsacul a fost o surpriza de proportii. E tare simpatic si pare rezistent. Mi-as dori sa il folosesc la sala insa pare cam micut. O sa vad eu la momentul potrivit daca e suficient pentru tot ce car eu dupa mine. :D
Totusi e o initiativa foarte interesanta care ne imbie si la miscare, pentru ca doar asa putem combate cu succes kilogramele in plus.  :)
 

Voi ce produse anticelulitice folositi? Va plac produsele Elmiplant?

 

Comentarii

  1. In Dm e 25 lei acest gel... in auchan l-am gasit la pachet cu un serum la 25 lei. Cred ca o sa-l iau si eu, ca prea-mi sta gandul la el

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15 lei e pretul recomandat de cel de la Elmiplant. Insa stiu ca vor exista variatii de pret in functie de magazin. :D Eu zic sa il iei pe cel cu Serum, sigur e o afacere buna. :D
      puuup!

      Ștergere
  2. Spor la testat.
    Rucsacelul e adorabil!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, imi plac produsele Elmiplant concepute pentru eliminarea celulitei. Si cele de la Gerocossen mi se par bune si au preturi la fel de prietenoase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intr-adevar! am si de la Gerocossen si sunt foarte bune si acelea. :)
      pupicei!

      Ștergere
  4. Abia astept parerile despre el :D L-as incerca si eu :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pana acum iti spun sincer ca imi place tare,tare mult. insa astept sa vad si efectele asupra celulitei. :)
      puup!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING