Review: Ziaja Manuka Tree Peeling Paste

Buna dimineata, fete frumoase!
Saptamana ce a debutat ieri este una nebuna, nebuna de tot. Trebuie sa fac naveta in fiecare zi din Constanta pana in Eforie Sud pentru ca acolo avem de facut un stagiu. Nu gasesc nimic pozitiv in aceasta naveta si o sa fiu cea mai fericita cand se va termina. :D

Lasand insa lucurile urate la o parte, zic sa ne bucuram astazi de un nou review pentru inca un produs Ziaja care m-a cucerit de la prima utilizare.
Vorbesc despre Peeling-ul din gama Manuka Tree Purifying:
Aceasta gama de produse Ziaja ma cucereste in fiecare zi. Face parte din rutina de ingrijire zilnica a tenului si ma face sa imi doresc din ce in ce mai multe produse Ziaja. :)

V-am povestit pana acum despre gelul de curatare si despre crema de noapte exfolianta din aceeasi gama si iata ca acum a venit si timpul acestui scrub minunat. :D

Imi aduc aminte ca in urma cu vreo 2 ani am inceput sa dezvolt o pasiune incredibila pentru scrub-uri. Cumparam de peste tot pana cand am ajuns sa nu am timp sa le folosesc pana la expirare asa ca am inceput sa imi infranez pornirile. :))
Dar macar unul la cateva luni este binevenit asa ca m-am bucurat sa aleg acest Peeling de la Ziaja.

Despre ambalaj nu am prea multe de spus. Este un ambalaj simplu, in culorile gamei, alb si verde. Tubul este al doilea favorit dupa recipietele cu pompita. Evident ca un scrub nu poate sta intr-un recipient cu pompita (din greseala mi-a ajuns un scrub pentru corp intr-un astfel de recipient si va spun sincer ca e taaare greu de scos de acolo) asa ca intr-un tub dintr-un material moale si relativ usor de stors este perfect.

Mirosul este destul de intens, asemanator cu al celorlalte produse din gama. Poate fi placut sau neplacut in functie de gusturile fiecarei persoane. Pe mine nu ma deranjeaza insa nici nu pot spune ca ma dau in vant dupa el.

Consistenta este destul de crescuta, asemanatoare cu o pasta, iar particulele abrazive se fac foarte bine simtite. Pentru tenul meu, acest grad de abraziune este foarte bun. Dar nu cred ca ar fi potrivit persoanelor cu ten sensibil. Eu insa il iubesc si simt ca imi curata foarte bine tenul de celulele moarte dar si de impuritatile ascunse in pori.

Tenul se simte bine dupa folosirea acestui peeling. Este curat si luminos. Imi place sa il stiu curatat in profunzime asa ca am perioade in care abuzez un pic de scrub-uri. Desi stiu ca nu e tocmai in regula.

Acest produs are o cantitate de 75 de ml si un pret de sub 20 de lei, diferit in functie de locul din care il achizitionati. :)

Voi ati folosit produse Ziaja? Cum vi se par? Care sunt favoritele voastre?


Comentarii

  1. buna. poti sa'mi spui, te rog, modul de aplicare al acestui peeling? multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING