Recomandare Serial: Beauty and the Beast

Hello, frumoaselor!

De dimineata am fost putin lenesa si nu am reusit sa postez insa iata ca vin la ora aceasta cu o noua recomandare pentru voi. Imi doream de ceva vreme sa va povestesc despre acest serial dar au fost si alte articole pe lista si m-am ocupat mai intai de ele.

Ca tot vorbeam de lista, am zis sa incerc sa fiu mai organizata si mi-am propus sa postez din nou mai des. Si ca sa ma mentin motivata, mi-am facut o lista cu articole pe care trebuie sa le scriu si acum incerc sa ma tin de ea si sa bifez cat mai multe articole de acolo. :)

Astazi reusesc sa tai de pe lista recomandarea aceasta de serial. :) Inca nu este terminat, asa ca si eu astept cu nerabdare ultimul sezon de anul viitor. Insa stiu ca nu ma va dezamagi pentru ca mi-a placut prea mult pana acum.

Este vorba despre serialul Beauty and the Beast:
sursa: Cinemagia.ro
Atunci cand aleg urmatorul serial pe care vreau sa il urmaresc ma orientez cel mai multa dupa imaginea de prezentare. Apoi mai conteaza si daca am auzit ceva recomandari de la prietenele mele. Dar imagina conteaza in proportie de 90%. Asa am ales in urma cu nu foarte mult timp acest serial care promitea multe. Si nu m-a dezamagit.

Are adrenalina, iubire, suspans, actiune, investigatii, surprize si rasturnari de situatie. Are toate ingredientele pentru a fi un serial pe gustul meu. Si vreau sa cred ca este un serial pe gustul multora.

Vincent Keller, personajul masculin principal al acestui serial, a facut parte dintr-un experiment medical in armata in urma caruia ADN-ul lui a fost modificat si atunci cand devine nervos se transforma si toate simturile i se duc la extreme.
Desi a fost initial programat sa ucida, el isi foloseste puterile doar pentru a salva persoane aflate in pericol si pentru a-i omori pe atacatori.

Asa se intampla si intr-o seara in care Cat, personajul feminin principal al seriei, este in pericol iar Vincent face tot posibilul pentru a o salva.

Desi nimeni nu o crede pe Cat atunci cand povesteste ca a fost salvata de o bestie, ea stie ca tot ce a vazut a fost real.

Trec 10 ani si cei doi se reintalnesc. Si de aici porneste totul. Cat este detectiv iar Vincent incearca in fiecare zi sa fie nevazut pentru a-si proteja viata. Dar iubirea lor trece dincolo de orice.

Va las pe voi sa descoperiti prin ce trec cei doi si daca vor reusi sa fie vreodata fericiti.



Va las si trailerul in speranta ca va poate transmite mai multe decat am reusit eu sa transmit. :)

Pe mine acest serial m-a tinut cu sufletul la gura si m-a facut sa imi doresc sa vad mereu mai mult. Eu sunt o mare fana a filmelor romantice si asta am cautat si in acest serial. Si va pot spune ca am descoperit o poveste de dragoste care trece dincolo de tot ce am vazut pana acum.

Mi-au placut actorii foarte mult. Ambii joaca exemplar. Dau dovada de multa tarie de caracter. Sunt niste persoane puternice care lupta in fiecare zi pentru a-si salva iubirea dar mai ales pentru a se salva unul pe celalat de toti cei care ii vor disparuti.

Pe langa iubirea din rolul principal, mai avem si alte povesti frumoase care merita toata atentia si care infrumuseteaza acest serial.

Daca si voua va plac povestile romantice care ies din tipare, atunci trebuie sa vedeti acest serial. :)


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING