Produse Terminate in Luna Ianuarie

Buna dimineata, fete frumoase!
V-am promis in Decembrie ca o sa revin la aceasta rubrica lunar, sau oricum mult mai des decat inainte. Totul depinde de materialul pe care il voi avea pentru ca nu as dori sa scriu o postare cu doar vreo 2-3 produse consumate. :)))

Iata ca in luna Ianuarie am reusit sa consum destul de multe asa ca astazi o sa va spun cateva cuvinte despre fiecare.


Sunt foarte happy ca am reusit sa umplu cutiuta in care depozitez de obicei produsele terminate. Desi mi-am spus ca nu mai dau nici o comanda cel putin cateva luni, nu am rezistat si am plasat una la Yves Rocher pe care o sa v-o arat curand. Macar am luat lucruri de care aveam cat de cat nevoie. :D
Si cand vad produsele astea consumate ma simt parca mai putin vinovata. :)

Acestea fiind spuse, zic sa trecem la treaba:

-Gel de dus Jardins du Monde cu Nuci de Macadamia de la Yves Rocher - este gelul de dus favorit de la ei. Inca nu l-am incercat pe cel cu aroma de cafea pe care il lauda toata lumea insa cred totusi ca acesta va ramane favoritul meu. Am consumat pana acum vreo 3 recipiente si asta doar pentru ca imi place sa descopar si alte arome. :)
-Spumant de baie cu Turta Dulce de la Avon - l-am folosit si ca spumant dar si ca gel de dus si face treaba foarte buna in ambele situatii. Ca spumant se consuma super rapid. Eu pun cam jumatate de sticla la o baie pentru ca daca tot ma relaxez, sa fie spuma din belsug. :))) Desi produsul miroase chiar a turta dulce, din nu stiu ce motiv eu ma asteptam la o alta aroma, mai de prajiturele asa si m-a dezamagit putin. :D Dar nu ii pot contesta calitatile.
-Gel de dus Jardins du Monde cu Portocala de la Yves Rocher - este inca un gel de dus care imi place foarte mult. E usor festiv, mai ales pentru perioada sarbatorilor. E perfect pentru iarna cand iti doresti o aroma care sa te imbie, sa te incalzeasca.

-Sampon Dove Volume Boost - un sampon bun, pe care l-am luat pentru mami dar pe care l-am folosit in egala masura. Facea spuma destul de repede, curata parul bine. Despre volum nu pot spune ca am observat vreo schimbare, dar eu am fost multumita de el. L-as mai recumpara.
-Balsam Dove Intensive Repair - un balsam bun dar nu foarte bun. Imi descurca parul destul de usor, il facea mai fin si mai usor de pieptanat. Mie mi-a placut dar nu atat de mult incat sa il recumpar.
-Sampon uscat Batiste Medium & Brunette - se stie cat de mult mi-a placut acest sampon uscat. Este cel care mi-a deschis apetitul pentru sampoanele uscate de la Batiste. I-am facut si un review asa ca puteti citi mai multe despre el chiar aici.

 -Dizolvant pentru oja, fara acetona, Blanchette B - Un dizolvant foarte bun, destul de bland cu unghiile. Eu il aveam de multa vreme doar ca nu reusisem sa il termin pentru ca mereu aveam si alte produse la indemana. Nu am mai ajuns de mult pe la Kaufland asa ca nu stiu daca mai au acest sortiment. Dar mie mi-a placut. Si pretul e foarte mic pentru cantitatea destul de generoasa.
-Deodorant Old Spise Bearglove - v-am spus in mai multe randuri cat de mult imi place acest deodorant care este de fapt destinat barbatilor. Insa nu are o aroma deloc masculina, ba chiar ni se potriveste mai mult noua. Mie mi se pare ca miroase a pepene galben si cum eu iubesc acest fruct se intelege de ce iubesc si acest deodorant. Este un produs bun, care ofera protectie si care este extraordinar de spornic. In plus, nu pateaza hainutele, nu lasa pete albe inestetice pe hainele mai inchise la culoare. :)
-Apa termala La Roche Posay - inca o apa termala pe lista de produse terminate. Folosesc foarte mult acest produs dupa epilare si ma ajuta sa tin in frau iritatiile care survin dupa acest proces destul de dureros pentru mine. :D Nu am observat pana acum diferente intre apele termale folosite asa ca nu va pot spune detalii specifice pentru La Roche Posay. Insa daca vreti sa cititi despre cum mai utilizez eu apa termala, va invit sa cititi acest articol.

-Dischete Demachiante Cien - sunt compacte, nu se destrama cand le folosesc sau cand le scot din punguta. Au si un pret destul de mic, sub 4 lei. Asa ca eu le prefer. Chiar ieri am mai luat inca o punguta. Sunt totusi un pic rigide fata de altele pe care le-am folosit dar nu ma deranjeaza foare tare.
-capsule cu Ulei de Catina - am vrut sa va spun cateva vorbe si despre ele. Eu le folosesc pentru a-mi creste imunitatea pe timpul iernii. Iau doar una pe zi si astfel ma protejez de raceli. Si daca am uitat sa le iau o perioada si am racit, atunci iau cate 2 sau 4 pe zi si scap mult mai rapid si mai sanatos de raceala. Le am mereu la indemana si nu ma simt deloc linistita cand stiu ca imi lipsesc.
Le puteti gasi pe la plafar, chiar si in Auchan din ce am vazut eu, sau pe Dacic Cool.


Si iata ca am reusit sa terminam si listuta de produse terminate in luna ianuarie. :) Sunt destul de mandra ca am reusit sa fac postarea si luna aceasta.
Voi ce produse ati terminat in ultima perioada?



Comentarii

  1. sunt si eu pe finalul celui de-al n”spelea zecilea pachet de dischete demachiante Cien. Nu le-as da pe nimic! spumantul ala de la avon cred ca a fost tare misto! Parca deja-mi ploua-n gura :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa gasesc inca o fana a dischetelor demachiante Cien. :)
      pupici!

      Ștergere
  2. Chiar multe ai terminat! Eu am primit de la mama (in ultima ei vizita - noiembrie) un gel de dus de la Nivea cu aroma de portocala. Ador acest gel de dus, am numai impresii bune despre el. Daaar.. atat de mult ma uit si miros alte geluri pe care le-as cumpara, dar numai nu se termina celalalt :))) E prea maaare sticla! Sa ne mai areti ce ai nou :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mmm.. cred ca miroase tare bine acel gel de dus. Daca il vad pe undeva nu cred ca voi rezista sa plec fara el. :)
      pupici!

      Ștergere
  3. Eu folosesc in acest moment gelul de dus cu cafea de la Yves Rocher, sincer miroase frumos dar nu persista mirosul.L-am luat tot asa din curiozitate ca am vazut ca il lada toata lumea...cand il dai pe piele e super dupa 5-10 min,gata s-a terminat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu tot de curiozitate l-am luat. nu cred ca m-ar deranja daca nu persista pe piele. Nu am aceste asteptari de la un gel de dus, dar ramane de vazut daca ma va cuceri. :)
      pupici!

      Ștergere
  4. Numai bunatati pe aici, gelurile de dus YR sunt si preferatele mele <3

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING