Cum pot fi asortati blugii de catre barbati


    Buna ziua, fete frumoase!

Nu prea am vorbit despre barbati pe blog, insa trebuie sa avem grija si de ei. Nu stiu voi cum sunteti, dar eu ma ocup de cea mai mare parte a vestimentatiei iubului meu. :D
Tocmai de aceea ma gandeam sa vorbim astazi despre blugii barbatesti si despre cum pot fi ei asortati de catre barbatii din viata noastra.


     Blugii au fost si au ramas cei mai populari si purtati pantaloni, atat de catre barbati, cat si de catre femei. Materialul din care acestia sunt confectionati este foarte rezistent la uzura si purtare indelungata, incat o pereche de jeansi de calitate pot fi purtati fara grija ani la rand. Exista foarte multe modele de blugi bărbați in magazinele de imbracaminte fizice sau in cele virtuale, de pe Internet, insa preturile sunt oricum mai accesibile decat ale pantalonilor confectionati din alte materiale, astfel incat jeansii raman alegerea numarul unu a tuturor.

     Blugii sunt poate cei mai versatili pantaloni, deoarece pot fi purtati atat in timpul zilei, cat si seara, atunci cand iesiti cu prietenii la un film sau la un restaurant. Trebuie insa acordata putina atentie la modul in care acestia sunt asortati cu restul articolelor vestimentare si puteti sa obtineti rapid atat o tinuta mai sport, cat si una smart casual.


     De exemplu, pentru o tinuta de zi, blugii pot fi foarte bine asortati cu un tricou sau o camasa si purtati foarte comod cu o pereche de teniși Converse de pe Answear. Astfel aveti o tinuta de zi, potrivita pentru diverse activitati. Daca la locul de munca se impune sa purtati sacou, dar nu va place sa va imbracati in costum, puteti incropi rapid o tinuta cat de cat office daca la blugi asortati o camasa uni, eventual o cravata si deasupra un sacou. In acest caz insa nu veti putea purta tenisi sau adidasi, ci va trebui sa incaltati pantofi sau eventual o pereche de mocasini.

     Daca preferati stilul mai lejer, puteti opta sa purtati blugii cu o camasa cu patratele sau dungi, la care descheiati primul nasture, iar daca este placut afara puteti chiar sa suflecati sau sa ridicati maneca. Daca vreti sa aveti un aer trendy, este suficient sa purtati pe umeri un pulover uni, lasand manecile sa atarne pe piept, intr-o maniera neglijenta, dar studiata. Si pentru aceasta tinuta este recomandat sa optati pentru o pereche de incaltaminte diferita de tenisi sau adidasi. O pereche de pantofi stil mocasin sau niste pantofi lejeri de vara ar fi de preferat.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING